Dags för lite uppdatering!

Allt rullar på ganska bra just nu! Eddy börjar få tillbaka sina muskler ordentligt, han ser riktigt fin ut i kroppen nu! Dock lite för mycket av det goda, men ändå inte för mycket. Han är fortfarande fjortis ibland, kan verkligen jämföras med det, exakt som en tonåring i humöret. Efter mycket om och men beslutade jag att inte åka till kliniken med hans rygg, han ömmar fortfarande men då han inte visar ett skit i övrigt så vet jag inte riktigt vad jag ska åka för. Han är inte halt, inte arg, sur, ledsen eller visar på något annat sätt att han har ont. Han är en frisk och glad häst, framåt och går kanon i träning, det kan inte vara något fel. Så nu har jag bestämt mig för att träna ordentligt igen. Han har tappat en del kondition på sista tiden så den behöver verkligen byggas upp igen.
 
Har börjat träna lite "western-principer" med Eddy. Det går förbannat bra och vi kan redan göra en skaplig sidepass, backa riktigt bra och halt genom att bara höja handen. Börjar gå bättre med att flytta framdelen. Han tycker detta är kul tror jag.
 
Den nyaste hästen, Filly, har vi ridit en hel del ihop med och Eddy trivs väldigt bra med henne och jag trivs bra med Malin, Fillys matte!
 
Allt går så himla bra med det mesta vi gör. Rida ut själva är lite jobbigt, men det går bra bara vi kommer iväg en bit från stallet. Men jag saknar att hoppa! Jag saknar det massor! Eddy har fått hoppa både på lina och löshoppa, men jag har inte hoppat sedan vi var i ridhuset. Ohh, jag längtar! Skulle behöva ha en hoppsadel, men jag vågar fortfarande inte sätta på honom en bomsadel.. Jaja, det kommer väl!
 
Kan livet vara mer underbart än detta:

RSS 2.0